Snelweg anno 2024: Nieuwe koers + Zero Emissie transport!

Eind 2023 begonnen wij met de make-over van “Snelweg transport en koeriersdiensten.” Een stevig en al jaren bestaand (beetje stoffig wel) bedrijf wat na het aan boord halen van een jonge investeerder een compleet andere koers is gaan varen onder de bezielende leiding van Gilles van Dobbe (algemeen directeur) en John Bijvoets (commercieel directeur).

Fris, moderner, sneller, directer en efficiënter
Dat is wat de organisatie nu inmiddels is geworden. In overleg is een naamswijziging doorgevoerd die beter past bij de huidige takken van sport: Transport, Warehousing en een volledig geoutilleerde eigen kistenfabriek waar je zelfs nu je industrieële verpakking in een 3D-simulator kan samenstellen met direct de prijs erbij om een online-offerte te ontvangen. Doorpakken maar!


Strakke planning: Alles af en live voor Event Plugin010 (28-03-2024)
Het creëren van een nieuwe huisstijl, nieuwe teksten, gemoderniseerd logo, compleet nieuwe website, factsheets, presentaties, businesscards en passende fotografie + video was even een puzzel om in elkaar te draaien vanaf eind september ‘23 , maar alles is gereed! Morgen is Snelweg logistics paraat bij de Van Nelle Fabriek te Rotterdam op het Plugin010 event.

Rotterdam krijgt zero-emissiezone (ZE-zone)
Een interessante happening die gaat over de ZE-zone die  Rotterdam per 01-01-2025, krijgt. Wij citeren van de Plugin010 website: “De zone is een gebied in de stad waar alleen uitstootvrije bestel- en vrachtauto’s in mogen. Dit zijn volledig elektrische auto’s of auto’s die rijden op waterstof. Kom er, op 28 maart 2024, tijdens Plug In 010 achter wat dit betekent voor jouw bedrijf en wat je kunt doen om je voor te bereiden op de ZE-zone!”

Snelweg logistics: Koploper in emissieloos transport
Met al een aantal wagens concreet op de weg die 100% electrisch zijn en dus volledig emissieloos, worden nu al streng gereguleerde bouwplaatsen, stads centra en industrieplants beleverd waar normale diesels al niet meer mogen komen. Snelweg logistics is koploper op het gebied van emissieloze logistiek! En daar zijn wij als marketing & communicatie partner van Snelweg maar wat trots op. Het is geweldig om te zien dat deze “club” per dag aan het timmeren is om één van de gaafste logistieke bedrijven te worden van de regio. Wij wensen team Snelweg logistics veel succes en veel leads morgen!

Interesse in een soortgelijke make-over voor jouw merk?

Wij zijn met dit soort klussen als een vis in het water. Het begint altijd met een bak koffie en vrijblijvend ideeën uitwisselen om te zien of we elkaar snappen. De rest loopt meestal vanzelf.
Na meer dan 28 jaar is dit ons ding :-)  >> neem contact op met Jeff en voel je thuis bij zita.

Jeff Konings | j.konings@zita.nl | mobiel: +31(0)6 419 60 407