van gestandardiseerde oplossingen tot maatwerk

 

voor wie?

Zita werkt voor Eindbazen, Eigen bazen en Marcom specialisten

Van huis uit is Zita voornamelijk actief in het creëren van effectieve en betaalbare marketingcommunicatie voor bedrijven. Business to business communicatie maakt het grootste deel van ons werk uit. Daarnaast werken we ook voor (semi)overheidsinstellingen , zoals ziekenhuizen, deelgemeentekantoren of krachtige non-profitinstellingen die mooie doelen nastreven waar wij hen bij helpen. Door de bank genomen werken wij voor 3 soorten klanten waar de "Zita magie" vaak tot volle wasdom mag komen: Eindbazen, Eigen Bazen en Marketing- en communicatiespecialisten. Door ons aanbod af te stemmen op de wensen van deze soorten klanten voelt iedereen zich over het algemeen gezien, gehoord en begrepen. En dat al meer dan 27 jaar :-)

 


 

Eindbaas met eigen marketingmensen

Doorgewinterd. Goed onder weg met een organisatie waar inmiddels één of meerdere marketingmensen die de positionering / uitstraling proberen verder te helpen. 

Met ons product / dienst kunt jij je organisatie naar een hogerniveau tillen. Onze expertise en +27 jaar ervaring helpt je bij het verder ontwikkelen van jouw positionering en uitstraling zonder de hulp van marketingcollega's. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we jouw organisatie naar een nieuw level brengen. Laat ons u helpen om je doelen te bereiken en uw organisatie naar de top te brengen.

Focus, focus, focus...

Wij helpen eindbazen om zich te focussen op hun core business, door het verder ontwikkelen van hun positionering en uitstraling, zonder de hulp van marketingcollega's. Onze expertise en ervaring staan ter beschikking om iedere organisatie naar een hoger niveau te tillen.


Dit sluit aan bij mijn wereld, neem contact op met Zita! 

 


 

Eigen baas zonder marketingcollega's

Als je het druk hebt met het opbouwen van je bedrijf, kan het lastig zijn om ook nog tijd te maken voor groei en ontwikkeling. Daarom bieden wij een oplossing voor ondernemers zoals jij die willen groeien, zonder dat het ten koste gaat van de dagelijkse operatie.

Wij nemen je de zorgen over de marketingcommunicatie die nodig is voor de groei van je bedrijf uit handen. Zodat jij je kunt blijven richten op wat je het allerbeste doet: het runnen van je onderneming. Dankzij onze ervaring en expertise kunnen we je helpen om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen, zodat je meer tijd hebt om te doen wat je leuk vindt.

Of je nu op zoek bent naar advies over hoe je je bedrijf kunt laten groeien, of dat je op zoek bent naar praktische ondersteuning bij het uitvoeren van die groei: wij kunnen je helpen. Dus als je klaar bent om je marketingcommunicatie professioneel neer te zetten zonder tijd te verliezen voor je kernactiviteiten, neem dan contact met ons op om te bespreken hoe wij je kunnen helpen.

Omdat je maar één paar handen hebt...

Wij bieden ondernemers hulp om hun bedrijf te laten groeien zonder dat ze daarbij hun tijd en energie moeten steken in zaken waar ze misschien minder goed in zijn. De kernboodschap is dat een eigen baas maar één paar handen heeft en daarom soms hulp kan gebruiken bij het laten groeien van zijn of haar bedrijf.


Dit sluit aan bij mijn wereld, neem contact op met Zita! 

 


 

Marketing/communicatie specialisten

Als je dagelijks te maken hebt met talloze operaties en taken, dan bieden wij je graag een helpende hand. Wij helpen je om je dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen en te verbeteren, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: het behalen van je doelen.

Met ons product/dienst (wat is dit?) kunt u bijvoorbeeld snel en eenvoudig communicatie-uitingen opstellen, campagnes plannen en uitvoeren, en uw prestaties meten en analyseren. Dankzij onze gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide hulpmiddelen, kun je efficiënt en effectief werken en je doelgroep optimaal bereiken.

Daarnaast bieden wij je professionele ondersteuning en advies, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en kunt profiteren van onze expertise. Kortom, met ons product/dienst (idem?) kun je je marketing- en communicatie-inspanningen naar een hoger niveau tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw kunnen helpen bij je dagelijkse operaties. Wij kijken ernaar uit om met jou samen te werken en je te ondersteunen bij het behalen van je doelen.

Jij de theorie en methodiek, wij de creatie en uitvoering...

Ons product/dienst is ontworpen om marketing/ communicatie specialisten te helpen bij hun dagelijkse operaties door middel van snelle en eenvoudige communicatie-uitingen op te stellen, campagnes te plannen en uit te voeren, en prestaties te meten en analyseren. Wij bieden professionele ondersteuning en advies om u te helpen bij het behalen van uw doelen. Kortom, wij zorgen voor de uitvoering terwijl u zich kunt richten op de theorie.

Dit sluit aan bij mijn wereld, neem contact op met zita! 

 


 

+27 jaar vertrouwd partner

Zita, opgericht in 1995, heeft een lange geschiedenis met doorgewinterde expertise op gebied van marketingcommunicatie. Bekwaam en in staat om te navigeren in een dynamische en veranderende wereld. 

over ons

vier samenwerkingsvormen

Bij Zita bieden we 4 verschillende samenwerkingsvormen aan: ZitaProject, Zita Shop, Zita Abonnement en Zita Pro’s Pool. Elke vorm is toegesneden op specifieke doelen en behoeften, dus het is belangrijk om de juiste keuze te maken.

werkwijze

"relaties kopen niet wat je verkoopt maar waarom je doet wat je doet en hoe je dit ten uitvoer brengt."
Simon Sinek "Start with Why | Golden Circle Theory"

 


 

Zita als jouw leverancier van creatieve kracht?  Bel +31(0)10 482 1231 of laat je e-mailadres  achter om up-to-date te blijven: 
Thank you!
Something went wrong. Please try again.