Wat zijn jouw marketinguitdagingen?
Zita biedt gerichte, werkende oplossingen voor jouw marketinguitdagingen.

Over de uitdagingen die wij vaak tegenkomen bij relaties...

Laat ons jou helpen met je merk.

Zita ontzorgt. 


Alvorens je samen de wereld aan kan is het belangrijk dat partners op elkaar afgestemd zijn. Dit is niet alleen zo tussen partners maar ook zeker tussen businesspartners. Eén van de lastige dingen is bepalen of je wel een fit hebt met een bureau of studio. Of dat de uitdaging die je hebt wel opgelost kan worden door het buro wat je op het oog hebt. Het is gewoon zoveel meer dan een dienst en product alleen. Is het gunning? is het expertise? Waarom gaat jouw merk met iemand in zee? En wanneer wordt dat juist een succes?

Naar ons idee is het antwoord: Voelen en luisteren. Gezond verstand en realistisch zijn... Om goed in te kunnen schatten of zita een match is voor jou,hebben we daarom een aantal veel voor komende marketinguitdagingen die regelmatig voor komen bij onze relaties voor je op een rij gezet. En waar wij  de antwoorden inmiddels voor hebben liggen. Goed doordacht dankzij +28 jaar ervaring en opgedane kennis en kunde. Niet dat wij alles weten maar we zijn wel echt thuis in heel veel facetten van het creëren van marketingtools in online-, print- en expotechnieken.

Een aantal veel voor komende uitdagingen die wij vaak behandelen en oplossen komen vaak voort uit de volgende onderwerpgebieden:

• Merkbekendheid        vergroten

• Multimediale campagnes

• Merkevolutie
   of rebranding

• Leadgeneratie

• Merkevenementen
   en beurzen

• Resultaten meetbaar
   maken

• Contentcreatie

• Website-optimalisatie

• Social media marketing

• Online zichtbaarheid
   en SEO

Komt dit je bekend voor? We lichten nog een aantal uitdagingen toe:voorbeeld 1 (Online zichtbaarheid en SEO)

Hoe maak ik mijn website beter zichtbaar en trek ik meer bezoekers?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom je te weinig bezoekers hebt op je website. Heb je veel concurrenten, is je informatie te algemeen of heeft het een technische oorzaak? Als we weten wat je mist, kunnen we je daar gericht bij helpen.voorbeeld 2 (Social Media Marketing)

Hoe breng ik mijn social media kanalen in een mooie candans en stem ik alles op elkaar af?

Je hebt misschien al een bedrijfsaccount aangemaakt op Linkedin of Instagram, maar hoe zorg je er nu voor dat je met enige regelmaat je social media vult met relevante informatie? We helpen je hier graag bij.voorbeeld 3 (Contentcreatie)

Hoe kan ik zorgen dat de beelden die ik wil gebruiken voor mijn merk nog veel beter gaan passen bij mijn boodschap? 

Zita kan je helpen met het realiseren van je eigen beelden. We maken profielfoto's maar brengen net zo goed je kantoor, je wagenpark, producten of werkzaamheden in beeld. Ook voor video! Zo laat je je bedrijf zien in jouw eigen stijl.


voorbeeld 4 (Merkevolutie / Re-branding)

Hoe kan ik nu voor elkaar krijgen dat mijn marketincommunicatie-uitingen veel beter op elkaar worden afgestemd en dat alles resoneert met onze strategische uitgangspunten?

Zoek je naar eenduidigheid in je uitingen en wil je met een mooie huisstijl voor de dag komen bij je klanten? Geen probleem! Wij maken en beheren vele huisstijlen voor onze klanten. Zo kom je goed en professioneel voor de dag zonder extra zorgen.


Herkenbaar? Meer informatie?

Bel direct met Jeff Konings (oprichter zita) : +31(0)6419 60 407 of gebruik het formulier:

Snel, vrijblijvend en vertrouwelijk.

Neem contact op met mij en ik bel je zo snel mogelijk voor een afspraak.

Met vriendelijke groet,

Jeff Konings

Zita als jouw one-stop-shop in creatieve kracht? Bel +31(0)10 482 1231 of laat je e-mailadres achter om up-to-date te blijven: 
Thank you!
Something went wrong. Please try again.