team zita

 

de gezichten achter de creatieve kracht van Zita

 


 

Zeeland en Zeilen ;-)

Jeff

Jeff Konings

founder | concept & accountbeheer

over hemzelf

("hemzelf" = tevens de titel op zijn businesscard):

Een vakman pur sang. Operationeel, snel, flexibel en "Sereneus". Neemt zichzelf niet serieus maar zijn klanten en het werk wat hij voorstaat des te meer. Slecht in de "Hé hoe is het met mij? Bitterbalfeestjes en conversaties" maar meer van de gesprekken waarin mensen zichzelf durven te laten zien en zich kwetsbaar op durven te stellen. Ook kenmerkend: Veel contact met mensen die al langer dan 10 jaar of meer geleden voor het eerst zaken gingen doen met hem... Een echte "Blijvert" (Rotterdams voor stabiel, consistent en betrouwbaar)

Gek op (zee)zeilen, fotografie, lezen boeken over psychologie, spiritualiteit en mooie architectuur bezoeken. Vader van 2 prachtige kinderen (studerend aan het HBO en part-time werkend bij zita) en dol op zijn jeugdliefde Reeza. Aards, toegankelijk, bescheiden, inhoudelijk. Lief mens en altijd op zoek naar win-win situaties.
E-mail: j.konings@zita.nl | Mobiel: +31(0)6419 60 407

 


 

Matthieu

Matthieu Brosky

studio manager | grafisch vormgever

over Matthieu

Grote kans als je Zita belt dat ik de telefoon opneem. Ik help je graag! Als stagiair hier bij toeval terecht gekomen en sindsdien niet meer weggegaan. Opgeleid als grafisch vormgever (wat ik het liefst doe), maar mijn interesse en vakkennis de afgelopen jaren flink uitgebreid naar een - meer dan - allround studio manager.Intakes, projecten begeleiden, video’s editen, animeren, foto’s bewerken,websites bouwen en het ontwerpen van alle grafische uitingen die je maar kunt bedenken… You name it. Daarnaast ben ik druk met het bewaken van de Spotifyplaylist en testen of de koffieautomaat nog werkt.

Buiten werktijd graag op stap met vrouw en dochter. Even de stad in, een museum bezoeken, naar het bos of strand. Of zoals iedereen altijd zegt: “Festivalletje pakken, drankje doen met vrienden”. Al hou ik ook van tuinieren en kan ik heel goed niks doen en Netflix uitspelen. Rustig, niet op de voorgrond, maar heb alles in de gaten. Hou niet van rommel. Een opgeruimd bureau is een opgeruimd hoofd. En dat is nodig om voor jou de mooiste dingen te maken!

 


 

landscape with snowcapped moutains in black and white landscape with snowcapped moutains in full color

Chloë van Wolferen

stagiair mediamanagement

over Chloë

Ambitieuze stagiair die graag zelf aan de slag gaat met het verwerken van orders of projecten. Het afronden van mijn opleiding Mediamanagement ga ik bij Zita Creatives voltooien. Mijn vakkennis tijdens mijn stage periode is zeer gevorderd door de hulp van mijn lieftallige collega’s. Besteed vrije tijd graag op het handbalveld of ga graag naar een terras met vrienden.

 


 

landscape with snowcapped moutains in black and white landscape with snowcapped moutains in full color

Mila Konings

studio medewerker

over Mila

Het creatieve vak met de paplepel ingegoten gekregen. Altijd bezig met tekenen,fotograferen en naar musea gaan. Vanaf klein meisje al de droom om in decreatieve sector te werken. Na de middelbare school de stap gemaakt om de opleiding Mediamanagement te volgen aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Na deze succesvol afgerond te hebben, de opleiding Creative Business aan het Inholland Rotterdam. Vind het leuk om met strategie en creatieve procesontwikkeling bezig te zijn. Daarnaast goed in het regelen en plannen van allerlei verschillende soorten activiteiten. Ben een heel direct iemand met een sterke mening en vind het leuk om te leren!

Bij Zita werk ik vooral mee aan het ontwikkelen van websites, het opmaken van(media) producten en het regelen van activiteiten rond de werkzaamheden.

 


 

Guus Konings

studio medewerker

over Guus

Ondersteunt het Zita team op gebied van, met name, videografie. Nuchtere en pragmatische doener/denker. Opleiding Mediamanagement afgerond(begeleiden van creatieve producties) en volgt momenteel de studie BusinessIT&Management (vertaalslag tussen bedrijfskunde en IT) aan de Hogeschool Rotterdam. Interesse in het inzichtelijk maken van organisaties aan de hand vanverschillende bedrijfsmodellen en implementatie van (IT-) procesoptimalisatie. Besteedt vrije tijd graag op het hockeyveld of op het grote water om te zeilen en kitesurfen.

 


 


ben jij geintreseerd om deel uit te maken van het zita team? 

Nieuw talent en kennis is bij zita altijd welkom! Wil jij deel uit maken van het zita team? Stuur een open sollicitatie of kijk op onze vacature pagina voor openstaande vacatures,  misschien ben jij onze nieuwe collega!

 


 

Zita als jouw leverancier van creatieve kracht?  Bel +31(0)10 482 1231 of laat je e-mailadres achter om up-to-date te blijven: 
Thank you!
Something went wrong. Please try again.