Meer awareness? Een toffe video clip brengt je verder

Zita heeft alles in huis om, naast professionele fotografie, ook pakkende videoproducties te maken. Bescheiden als we zijn positioneren we ons vooral niet als de grootste, de beste en bekendste "videotisten" maar denken we goed na over wanneer we zelf dingen schieten en wanneer we onze vaste video-partners meenemen in een project. Onder het motto "je kan nooit alles zelf" gaan we uitsluitend voor kwaliteit. Content die vooral wat langer ingezet kan worden. Vluchtige reels? Ons niet bellen :-)

 

Video company profile

Gaming Support

Een mooie inkijk in het proces bij een bijzonder bedrijf dat wereldwijd speeltafels aan Casino's levert. Een wonderlijke wereld waar op een hoog kwalitietsniveau wordt gepresteerd.

Product introductie

Pascaud My Skincaud Launch

Pascaud is een cosmetica merk wat tot het portfolio van onze gewaardeerde klant Care Cosmetics behoort. Founder en directeur Mardge Pascaud is een vooraanstaand expert op het gebied van huidverzorging. Middels deze clip hebben wij een product introductie handen en voeten gegeven.

Werken bij Westland Infra 

Het werven van goede mensen is al weer een paar jaar best een lastige klus. Voor Westland Infra hebben wij de HR geholpen met een pakkende clip om meer nieuwe collega's te kunnen bereiken.

Care Cosmetics 25 jaar

Care is wat wij noemen de "No Limits Company". Middels deze clip hebben we het 25-jarig bestaan van Care in beeld gebracht met een leuke tijdlijn die je als een reis door de tijd onder ogen krijgt. Leuk om te maken!

Video locaties

NIHES (Erasmus Graduate School)

Een promo clip voor NIHES, het onderdeel van Erasmus MC waar mensen "At the fore front of Knowledge" worden gebracht en op PHD niveau kunnen afstuderen of hun kennis kunnen bijspijkeren. Een prachtige locatie waar mensen vanuit de gehele wereld hun weg vinden. Eén van de takken van sport waar EMC heel groot in is: Epidemiology Leuk Scrabble woord en recentelijk nog vrij actueel :-)

Samenwerkingsproces in beeld

Warmte Netwerk Westland

Een prachtig initiatief wat in beeld moest worden gebracht om overheden en bepaalde strategische spelers inzicht moest geven wat het één en ander nu allemaal inhoudt. En met succes. Dit netwerk is enorm succesvol en groeit hard.

Video bewegend portret

Boon Edam

In 9 verschillende talen vertaald. Grote kans dat als je ooit in Azië, Amerika of ergens in Europa een tourniquet deur hebt genomen dat deze van Boom Edam was... Een prachtig bedrijf dat zeer hoogwaardige oplossingen biedt waarmee mensen zich welkom voelen en vooral veilig. Want het is bij veel instanties waar veel mensen in en uit lopen via de producten van Boon Edam tegenwoordig vanzelfsprekend dat er eisen worden gesteld aan toegang tot gebouwen.

 


 

Zita als jouw leverancier van creatieve kracht?  Bel +31(0)10 482 1231 of laat je e-mailadres  achter om up-to-date te blijven: 
Thank you!
Something went wrong. Please try again.