opvallen is leuk, onthouden is beter

 

positionering

zita werkt voor eindbazen, eigen bazen en marcom specialisten

Een juiste en complete positionering voegt waarde toe aan een organisatie op verschillende manieren. Ten eerste kan het helpen om het bedrijf te onderscheiden van de concurrentie en een unieke identiteit te creëren. Dit kan leiden tot meer naamsbekendheid en een sterkere merkidentiteit, wat op zijn beurt kan bijdragen aan een grotere klantentrouw en hogere verkoopcijfers. Bovendien kan een goede positionering ook helpen om de doelgroep van het bedrijf beter te begrijpen en te identificeren, wat kan leiden tot meer gerichte marketing en een betere klanttevredenheid. In het algemeen kan een juiste positionering dus helpen om het succes van een organisatie te verhogen en haar waarde te vergroten.

 


 

eindbaas met eigen marketingmensen

Doorgewinterd. Goed onder weg met een organisatie waar inmiddels één of meerdere marketingmensen die de positionering / uitstraling proberen verder te helpen. 

Met ons product / dienst kunt u uw organisatie naar een hogerniveau tillen. Onze expertise en +27 jaar ervaring helpt u bij het verder ontwikkelen van uw positionering en uitstraling zonder de hulp van marketingcollega's. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we uw organisatie naar een nieuw level brengen. Laat ons u helpen om uw doelen te bereiken en uw organisatie naar de top te brengen.

Focus, focus, focus...

Ons product/dienst helpt eindbazen om zich te focussen op hun core business door het verder ontwikkelen van hun organisaties positionering en uitstraling zonder de hulp van marketingcollega's. Onze expertise en ervaring staan ter beschikking om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Dit sluit aan bij mijn wereld, neem contact op met zita! 

 


 

eigen baas zonder marketingcollega's

Ondernemers die vanuit het "poten in de klei" principe naar volgende stappen willen groeien. Heel actief in de operatie en eigenlijk geen tijd hebben.

Als je het druk hebt met het opbouwen van je bedrijf, kan het lastig zijn om ook nog tijd te maken voor groei en ontwikkeling. Daarom bieden wij een oplossing voor ondernemers zoals jij die willen groeien zonder dat het ten koste gaat van de dagelijkse operatie.

Met onze dienst nemen we de zorgen over marketingcommunicatie die komt kijken bij groei van je bedrijf uit handen, zodat jij je kunt blijven richten op wat je het allerbeste doet: het runnen van je onderneming. Dankzij onze ervaring en expertise kunnen we je helpen om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen, zodat je meer tijd hebt om te doen wat je leuk vindt.

Of je nu op zoek bent naar advies over hoe je je bedrijf kunt laten groeien, of dat je op zoek bent naar praktische ondersteuning bij het uitvoeren van die groei, wij kunnen je helpen. Dus als je klaar bent om je marketingcommunicatie professioneel neer te zetten zonder tijd te verliezen voor je kernactiviteiten, neem dan contact met ons op om te bespreken hoe wij je kunnen helpen.

Omdat je maar 2 twee handen hebt...

Onze dienst biedt ondernemers hulp om hun bedrijf te laten groeien zonder dat ze daarbij hun tijd en energie moeten steken in zaken waarze misschien minder goed in zijn. De kernboodschap is dat een eigen baas maartwee handen heeft en daarom soms hulp kan gebruiken bij het laten groeien van zijn of haar bedrijf.

Dit sluit aan bij mijn wereld, neem contact op met zita! 

 


 

marketing / communicatie specialisten

Als u dagelijks te maken heeft met talloze operaties en taken, dan bieden wij u graag een helpende hand. Ons product/dienst is speciaal ontworpen om uw dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen en te verbeteren, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: het behalen van uw doelen.

Met ons product/dienst kunt u bijvoorbeeld snel en eenvoudig communicatie-uitingen opstellen, campagnes plannen en uitvoeren, en uw prestaties meten en analyseren. Dankzij onze gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide hulpmiddelen, kunt u efficiënt en effectief werken en uw doelgroep optimaal bereiken.

Daarnaast bieden wij u professionele ondersteuning en advies, zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en kunt profiteren van onze expertise. Kortom, met ons product/dienst kunt u uw marketing- en communicatie-inspanningen naar een hoger niveau tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij uw dagelijkse operaties. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en u te ondersteunen bij het behalen van uw doelen.

Jij de theorie en methodiek, wij de creatie en uitvoering...

Ons product/dienst is ontworpen om marketing/ communicatie specialisten te helpen bij hun dagelijkse operaties door middel van snelle en eenvoudige communicatie-uitingen op te stellen, campagnes te plannen en uit te voeren, en prestaties te meten en analyseren. Wij bieden professionele ondersteuning en advies om u te helpen bij het behalen van uw doelen. Kortom, wij zorgen voor de uitvoering terwijl u zich kunt richten op de theorie.

Dit sluit aan bij mijn wereld, neem contact op met zita! 

 


 

+27 jaar vertrouwd partner

(Aan deze site wordt nog hard gewerkt. Nieuwe teksten zijn under the way :-) | her en der placeholder/jabberwocky teksten om vlakverdelingen te kunnen zien. Dat is hoe wij dat doen. Vanuit die 7,5 of 8 naar die 9 of 10 toewerken. Dan staat er alvast wat)

With over three decades of combined experience as industry leaders, we are professionals who care deeply about our craft. Whether it’s a small business, publication or not-for-profit organization, we have the skills and experience. We are booking for the upcoming season now. Get in touch with us today to schedule a free consultation.

over ons

vier samenwerkingsvormen

(Aan deze site wordt nog hard gewerkt. Nieuwe teksten zijn under the way :-) | her en der placeholder/jabberwocky teksten om vlakverdelingen te kunnen zien. Dat is hoe wij dat doen. Vanuit die 7,5 of 8 naar die 9 of 10 toewerken. Dan staat er alvast wat)

Let our team of award-winning photographers, videographers and retouchers create branded content that is approachable, beautiful and memorable. Our network of talented creatives spans the region. Whatever is required for your project, we will ensure that you have access to the top talent to get it done.

werkwijze

"relaties kopen niet wat je verkoopt maar waarom je doet wat je doet en hoe je dit ten uitvoer brengt."
Simon Sinek "Start with Why | Golden Circle Theory"

 


 

Zita als jouw leverancier van creatieve kracht?  Bel +31(0)10 482 1231 of laat je e-mailadres  achter om up-to-date te blijven: 
Thank you!
Something went wrong. Please try again.