(fotografie & video)

 

fotografie & video

"fotografie is als tijdreizen.."

Ook qua fotografie zijn wij een veelzijdiger partner te noemen. Veel voorkomende fotografie die typerend is voor Business to Business omgevingen is ons op het lijf geschreven.Vanuit ons inlevingsvermogen zoeken we altijd naar authentieke weergaven van mens, product, dienst en omgeving. Krachtige composities, contrast, professionele nabewerking en het rekening houden met hoe beelden worden ingezet en gebruikt in uitgewerkte lay-outs van marketingcommunicatietools is echt wel onze signatuur. 

Maatwerk

Voor het leveren van beelden kunnen we teruggrijpen naar stockbeelden , wat wij ook regelmatig doen, maar vaker is de wens van onze relaties toch om echte, authentieke beelden te kunnen communiceren. En dat doen we met liefde en passie.

Impactvol

Doordat wij van huis uit vormgevers zijn die duizenden beelden in de afgelopen 28 jaar in lay-outs hebben laten lopen weten we wat het doet en wanneer een beeld echt impact maakt. Dat is één van de redenen waarom we zelf ook fotografie zijn gaan leveren.

Vakfotograaf

Jeff (oprichter zita) is autodidact pur sang. In 2018 de FotoVakSchool doorlopen en het "vakfotograaf" diploma in de wacht gesleept. Er ware nog weinig hele onbekende knopjes op zijn camera maar toch is de kwalteit van onze eigen beelden vooruit geschoten.