om het te leren zien moet je goed leren kijken...

 

over zita


creatieve kracht

Capaciteit om nieuwe en originele ideeën te genereren en te ontwikkelen. Vermogen om op unieke en innovatieve manieren te denken en te handelen, en om creatieve oplossingen te vinden voor problemen en uitdagingen. Aangewakkerd door het aanmoedigen van denkprocessen buiten de gebaande paden, het leren van nieuwe vaardigheden en het blijven oefenen en uitproberen van nieuwe ideeën.

prettig en 

praktisch

Efficiënt en effectief samenwerken. Zita draagt bij aan het bereiken van de gestelde doelen. Prettig en praktisch samenwerken, om het werken met anderen zowel leuk als nuttig te laten zijn en dat het bijdraagtaan het behalen van succes.

27 jaar

onderweg

Zita, opgericht in 1995, heeft een lange geschiedenis waarin ze een grote expertise heeft opgebouwd op het gebied van marketingcommunicatie. Bekwaam en in staat om te navigeren in een dynamische en veranderende wereld.  

alles

in huis 

Alle benodigde middelen en expertise om diverse marketingactiviteiten te kunnen uitvoeren. Met een gekwalificeerd team in staat om verschillende activiteiten en strategieën te ontwikkelen en uit te voeren.

 

2003

now

hoe het allemaal begon...

Als eerste generatie DTP-ers / vormgevers van het Grafisch Lyceum Rotterdam komen en die met die alles veranderende Apple MacIntosh computers kunnen werken. Bij Rotterdamse bureau's werken, sparen en die droom achterna om zelfstandig mooie bedrijven en organisaties te kunnen bedienen. Natuurlijk heeft Zita ook zware tijden gekend, maar voorlopig zijn we één van de “laatste der Mohikanen", die na 27 jaar nog steeds meedraaien en bestaan. Innoveren, transitie maken. Internetbubble, financiële crisis of een covid pandemie... We are still standing :-)


 

samen werken aan jouw uitstraling

(Aan deze site wordt nog hard gewerkt. Nieuwe teksten zijn under the way :-) | her en der placeholder/jabberwocky teksten om vlakverdelingen te kunnen zien. Dat is hoe wij dat doen. Vanuit die 7,5 of 8 naar die 9 of 10 toewerken. Dan staat er alvast wat)
Consectetur adipiscing elit. Sed in magna at erat blandit tincidunt rhoncus in arcu. Sed vehicula posuere viverra. Suspendisse felis lectus, maximus eget tincidunt eu, dignissim sagittis ex. Sed ac mattis mauris, vel imperdiet metus. Vivamus sed sollicitudin metus. Donec lobortis congue scelerisque. Aliquam accumsan sodales consequat. Suspendisse tempus, ligula id vulputate dapibus, nunc diam pretium sem, ac pretium metus urna in lorem. Sed malesuada finibus ipsum id condimentum. Ut aliquam id ligula id porttitor. Aenean ac ligula orci. Nulla accumsan ut magna ac porta.

 


 

Zita als jouw leverancier van creatieve kracht?  Bel +31(0)10 482 1231 of laat je e-mailadres achter om up-to-date te blijven: 
Thank you!
Something went wrong. Please try again.