om het te leren zien moet je goed leren kijken...

 

over zita


creatieve kracht

Capaciteit om nieuwe en originele ideeën te genereren en te ontwikkelen. Vermogen om op unieke en innovatieve manieren te denken en te handelen, en om creatieve oplossingen te vinden voor problemen en uitdagingen. Aangewakkerd door het aanmoedigen van denkprocessen buiten de gebaande paden, het leren van nieuwe vaardigheden en het blijven oefenen en uitproberen van nieuwe ideeën.

prettig en 

praktisch

Efficiënt en effectief samenwerken. Zita draagt bij aan het bereiken van de gestelde doelen. Prettig en praktisch samenwerken, om het werken met anderen zowel leuk als nuttig te laten zijn en dat het bijdraagtaan het behalen van succes.

meer dan
28 jaar actief!

Zita, opgericht in 1995, heeft een lange geschiedenis waarin ze een grote expertise heeft opgebouwd op het gebied van marketingcommunicatie. Bekwaam en in staat om te navigeren in een dynamische en veranderende wereld.  

alles

in huis 

Alle benodigde middelen en expertise om diverse marketingactiviteiten te kunnen uitvoeren. Met een gekwalificeerd team in staat om verschillende activiteiten en strategieën te ontwikkelen en uit te voeren.

 

2003

now

hoe het allemaal begon...

Als eerste generatie DTP-ers / vormgevers van het Grafisch Lyceum Rotterdam komen en die met die alles veranderende Apple MacIntosh computers kunnen werken. Bij Rotterdamse bureau's werken, sparen en die droom achterna om zelfstandig mooie bedrijven en organisaties te kunnen bedienen. Natuurlijk heeft Zita ook zware tijden gekend, maar voorlopig zijn we één van de “laatste der Mohikanen", die na 27 jaar nog steeds meedraaien en bestaan. Innoveren, transitie maken. Internetbubble, financiële crisis of een covid pandemie... We are still standing :-)


 

samen werken aan jouw uitstraling

We werken volgens het principe dat samenwerking en transparantie de sleutel zijn voor het bereiken van uitstekende resultaten. Samen kunnen we een overtuigend verhaal creëren dat de essentie van jouw merk weergeeft. We zijn trots op de mooie projecten die voortkomen uit onze gezamenlijke inspanningen. Onze gewaardeerde klanten komen uit verschillende sectoren, van starters tot gevestigde bedrijven. Lees hieronder meer over onze werkwijze, de diensten die we bieden, onze mooie projecten en klantreferenties.

 


 

Zita als jouw leverancier van creatieve kracht?  Bel +31(0)10 482 1231 of laat je e-mailadres achter om up-to-date te blijven: 
Thank you!
Something went wrong. Please try again.