Stageplaats GLR Mediavormgever: Junior vormgever/opmaker

Op dit moment bieden wij een leuke stageplaats aan voor Grafisch Lyceum studenten die momenteel worden opgeleid als media vormgever. Je komt bij ons tijdens je stage als junior vormgever/opmaker te werken. De bedoeling is dat je gelijk lekker meedraait en dat je zelfstandig taken uitvoert. Uiteraard met goede begeleiding. Wij geven er de voorkeur aan dat je een volledige stageperiode bij ons blijft.

Wat houdt het werk in?
Als Staigiar(e) Vormgeving werk je mee aan verschillende opdrachten voor de meest uiteenlopende klanten. Denk hierbij aan het opmaken en vormgeven van websites (wordpress), E-news letters (mailchimp), folders, flyers, brochures, huisstijlen, nieuwsbrieven, etc. Een gedegen basiskennis van het vak en de Adobe software is belangrijk, alsmede het zelfstandig kunnen werken aan een project.

Interesse?
Heb jij het creatieve brein en het enthousiasme om onze nieuwe staigair(e) te worden? Aarzel niet en solliciteer bij ons. Stuur je motivatie, cv en natuurlijk je digitale portfolio naar Jeff Konings, via j.konings@zita.nl Vergeet niet ‘Staigiar(e) Grafich Vormgeven’ in het onderwerp te zetten. Mocht je vragen hebben, schroom niet om te bellen naar 010-482 1231. Je kan hier een PDF met de volledige vacature omschrijving downloaden.