Stageplaats GLR Media Management student: Junior orderbegeleider

Op dit moment bieden wij een leuke stageplaats aan voor Grafisch Lyceum studenten die momenteel worden opgeleid als media manager. Je komt bij ons tijdens je stage als junior orderbegeleider te werken. De bedoeling is dat je direct lekker meedraait. Naar ons idee doe je dan de meeste kennis op in korte tijd. Dit uiteraard met de juiste begeleiding. Wij geven er de voorkeur aan dat je een volledige stageperiode bij ons blijft.

Wat houdt het werk in?
Als staigiar(e) hou jij je bezig met het bewaken van de dagelijkse voortgang van lopende projecten middels ons projectadministratie systeem. Denk bijvoorbeeld aan zaken als: Het monitoren van begrootte uren versus werkelijk besteedde uren, klanten en leveranciers informeren en navraag doen is helemaal jouw ding. Je doet het voorwerk voor het opstellen van offertes en zet deze klaar voor de accountmanager.

Geïnteresseerd?
Heb jij het zakelijke brein en het enthousiasme om onze nieuwe staigair(e) te worden? Aarzel niet en solliciteer bij ons. Stuur je motivatie, cv en natuurlijk je digitale portfolio naar Jeff Konings, via j.konings@zita.nl Vergeet niet ‘Staigiar(e) Media Management’ in het onderwerp te zetten. Mocht je vragen hebben, schroom niet om te bellen naar 010-482 1231. Je kan hier alvast de volledige omschrijving van deze stageplaats downloaden.