loading

Over Zita

Zita is sinds 1995 actief. Wij helpen organisaties in (voornamelijk) business-to-business sfeer om helder en professioneel hun boodschap uit te dragen. Direct schakelen met marketing- en communicatieprofessionals en hun DGA’s. Dat is wat we het liefste doen. Gewoon omdat we na 22 jaar echt weten dat dit werkt.

Doortastend

Doortastend zijn is een belangrijke eigenschap van Zita. Het op een rij zetten van feiten en uitkomsten vanuit workshops is belangrijk om richting te kunnen geven aan processen. Soms confronterend, maar in vrijwel alle gevallen volgen positieve reacties op de verkregen inzichten. En daar doen we het voor.

Inlevingsvermogen

Empathie is typisch een eigenschap waar we bij Zita in ruime mate over beschikken. Hierdoor zijn wij in staat om ons goed te verplaatsen in uw product, klant en proces.

Zichtbaarheid met meer Rendement

Zonder gezicht is er geen inhoudelijke verbinding tussen mensen mogelijk, laat staan een juiste verbinding met uw specifieke doelgroep. Meer eensoortige klanten helpen u een aan hoger rendement. Dat is onze filosofie.

Meetbare Tools

Communicatie produceren kost geld. Het is wel aardig als u achteraf kunt meten of u met een inspanning ook daadwerkelijk resultaat heeft behaald. Zita wil altijd graag communicatietools meetbaar maken. En dat doen we samen met u als klant.

Lange termijn relaties

Zita bedient een grote groep fijne klanten waar we dagelijks voor mogen werken. Waar we vooral trots op zijn: meer dan tweederde van ons klantenbestand is al meer dan dertien jaar klant.

Maatschappelijk Betrokken

Zita heeft verschillende maatschappelijk verantwoorde sponsorschappen. Geluk kun je vinden maar ook doorgeven. Het is fantastisch om mensen te helpen. Goede doelen die wij momenteel steunen: Stichting Care For Life en Stichting Molens Binnenmaas.

Benieuwd?

Durf jij jezelf of je organisatie onder de loep te nemen? En op die manier meer vanuit authenticiteit te communiceren? 

Maak vrijblijvend een afspraak!

UA-54917690-5