5 november 2018

Warmte Systeem Westland:

Afgelopen donderdag ( 1 november j.l.) was een belangrijke dag voor de glastuinbouw in het Westland. Telers van LTO Glaskracht Westland hebben afgelopen halfjaar een verkenning uitgevoerd naar de haalbaarheid van een Warmtesysteem Westland (WSW). Dit traject is ondersteund door specialisten van Energie Transitie Partners (ETP), Warmtebedrijf Westland (WBW), gemeente Westland en de joint venture van Havenbedrijf Rotterdam en Gasunie (JV).

Zita heeft haar steentje bijgedragen door de uitkomsten van dit uitgebreide onderzoek helder en grafisch mooi weer te geven middels een presentatie, management summery en eventfotografie. Op donderdag 1 november werd de Management Summery overhandigd aan 4 Wethouders van de Gemeente Westland in het prachtige Gemeentekantoor van de Gemeente Westland. Het was bijzonder en hopelijk de start van een mooi nieuw warmte systeem in het Westland wat een enorme stap in toepassen van duurzame energie zou betekenen.

Een leuk project om te mogen doen: Druk op de ketel, samenwerken met fijne mensen en afspraken nakomen. Daar zijn wij dol op. Bijgaand een impressie:

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Bericht details

Category

Blog Homepage

Date

5 november 2018